lauantai 5. marraskuuta 2016

Syöminen

Tällä viikolla syöminen on ollut todella huonoa, myös kotona. Ennen kotona olen voinut syödä ihan hyvin. Nyt ei vain ole tehnyt mieli.

Koulussa en varmaan syönyt tällä viikolla minään päivänä. Raportti vihkossakin merkintä etten ole halunnut syödä. En edes eväitä. Melkein aina kuitenkin kysytään, mutta nyt en ole voinut mennä. Joskus saatan mennä joka päivänkin. Siitä on moni sanonut että sekin vaikuttaa oloon. Olen huomannut sen itsekin mutta aina ei vain onnistu. Useimmiten syynä on siihen muut ihmiset. Enään ei niin usein kun nuorempana. Kunhan vain saan paikan mistä näen hyvin ja siinä on joku ns. turvallinen ihminen lähellä.

Ruokailu tilanteissa jotenkin on tarkoitus puhua, se ahdistaa vielä enemmän. Kun jo se että pitää kyetä olemaan siinä niin voi olla joskus liikaa. Enkä aina sitäkään voi tehdä vaan joskus on pakko poistua. Nyt olen oppinut vähän itse katsomaan että poistun ajoissa eikä kerkeä tulla todella paha olo.

Minulla on uusi lääkitys joka voi myös aiheuttaa ruokahaluttomuutta. Ja nyt se on pahentunut paljon. Mutta uskoisin että ajan myötä helpottaa. Ja jos ei helpota niin sitten on joku muu vaihtoehto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...