keskiviikko 10. elokuuta 2016

Ensimmäinen koulupäivä

Vihdoin se on ohi ja meni paremmin tai paljon paremmin kuin odotin. Ehkä osasyynä tuttu paikka, tutut ihmiset ja rauhallinen luokka.

Luokkalaisista ainakin yksi uusi tuttavuus vaikuttaa todella kivalle, tuli tänään juttelemaan minulle, vastasin hymyllä. Kertoi itsestään ja sanoi että on kiva tutustua. Niin on minustakin. Ollaan nyt kavereita Facebookissa jos sieltä kautta pääsisi paremmin tutustumaan.

Huomenna on onneksi myöhäinen aamu, saa huilata pidempään, ei välttämättä nukkua kun olen asuntolassa niin ääniä on aamulla. Luulin aamulla että menen asuntolaan, jossa on pienempi valvonta ja ammatilliset opiskelijat, mutta sitten sain tietää että olen edelleen täysvalvotussa asuntolassa, jossa on pääsääntöisesti valmentavan luokan opiskelijoita, ehkä kuitenkin hyvä niin, on kuitenkin ajoittain hyvin haastava mennä syömään, tunneille jne. Tällä puolella siihen saa apua helpommin.

Aamu alkoi yhteisellä kokoontumisella ja sinne oli jostain syystä helppo mennä, saatettuna mutta kuitenkin menin, ja meni hyvin.

Oli tutustumista jne. Opettaja kysyi haluanko kertoa itse, (olisin halunnut mutta kun en voi) vastasin "ei" ni se kertoi ja pyysi näyttämään merkillä jos kertoilee omiaan kun tuntee jo jonkin verran niin pystyi kertomaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...